Din källa för strumpor på nätet   

Klibbor

Strumpor

Att köpa strumpor på nätet kan vara ett bra sätt att spara pengar. Betydligt bekvämare än att köpa i en riktig affär och man får oftast ett mycket större utbud att välja bland. Vissa erbjuder prenumeration på strumport så man får några par hem i brevlådan varje månad. Det kanske kan vara bra om man har en tvättmaskin med en hemlig portal till ett parallellt universum för udda strumpor. Jag själv brukar alltid ha tre stycken udda strumpor kvar efter varje gång jag tvättat. Hur det går till har jag ingen aning om.

Strumpbutiken

Strumpbutiken grundades 2004 och har som affärsidé att sälja strumpor på internet mycket billigare än i handeln. Strumporna är uppdelade i kategorierna babystrumpor, flickstrumpor, pojkstrumpor, damstrumpor, herrstrumpor, tåstrumpor, funktionsstrumpor, strumptillbehör och de säljer även lite underkläder.

Timarco

Timarco säljer märkesunderkläder och sportunderkläder på nätet. Även strumpor och de har alla sorter.

Strumpboden

Strumpboden säljer baby- och barnkläder men även strumpor och de försöker hålla låga priser.

LABA Strumpor

LABA är ett litet familjeföretag från Halland som försöker sälja kvalitetsstrumpor på nätet för ett billigt pris. De erbjuder även prenumeration på strumpor om man har en förmåga att tappa bort dem hela tiden.

Fler sidor:  Dekaler och klistermärken    T-shirts    Kepsar    Framkallning av digitala bilder

 

 

 

Kontakta klibbor.se