Din källa för framkallning av digitala bilder på nätet   

Klibbor

Framkallning av digitala bilder
Crimson Färglabb AB

Framkalla digitala bilder online, priser ner till 1 krona per styck för minst 100 stycken bilder i formatet 9x13 cm. Porto tillkommer med 24 kronor per beställning. De kan även trycka upp större bilder samt posters, och har även en tjänst för professionella fotografer med höga krav på kvalitet. Går att besöka på Brännkyrkagatan i Stockholm.

Postfoto

Hette tidigare Apport. Just nu 75 öre per styck för 10 samt 11x15 cm stora bilder oavsett antal. 48 kronor tillkommer i expeditionsavgift och porto. Postfoto fick bemärkelsen Årets bästa fotolabb i tidningen Foto förra året. Jag har själv beställt från dem flera gånger med gott resultat. Snabb leverans!

Pixdiscount

"Garanterat nöjd" skriver de på sin hemsida. Jag var inte nöjd med att ha fått vänta på bilderna i två veckor, men jag antar att de menar bildkvaliteten och den var jag nöjd med. Kundsupporten svarade inte över huvud taget på mitt mail angående leveranstiden. Ca 79-99 öre per styck för de vanliga små storlekarna och 19 kronor i frakt. Du får 10 bilder gratis om du gör en beställning via länken ovan.

Colormailer

Ganska dyra med 2,65 kronor för en 11x15 kopia. Framkallar på Kodak Royak Gold fotopapper (undrar om det är samma sak som Kodak Royal Gold) och utlovar leverans inom 3-5 arbetsdagar.

Fujicolor

Fujicolor säger sig vara marknadsledande i Sverige på framkallning av både analoga och digitala kameror samt skolfoton. Man kan välja om man vill ha bilderna hemskickade eller om man själv gå och hämta dom vid någon av deras framkallningsställen. Blev bäst i test i tidningen DN.

Qpix

Bildnet

Fler sidor:  Dekaler och klistermärken    Kepsar    T-shirts    Strumpor   

 

 

 

Kontakta klibbor.se